سالن های سینما در چین پس از شش ماه بازگشایی شدند

به گزارش مجله بای بلاگ، سالن های سینما در برخی از شهرهای کشور چین روز دوشنبه این هفته پس از 6 ماه به روی عموم مردم باز شد. بازگشایی سینماها در چین با رعایت پروتکل های بهداشتی همراه است.

سالن های سینما در چین پس از شش ماه بازگشایی شدند

بازگشایی سالن های سینما امید این صنعت را به احیای درآمدهای از دست رفته بیشتر کرد؛ کشور چین دومین بازار بزرگ سینما در جهان است که از زمان شیوع ویروس کرونا در این کشور مجبور شد سالن ها را تعطیل کند.

مسئولان کنترل کننده امور بهداشتی در چین گفته اند سالن ها در مناطق کم خطر با رعایت پروتکل های جدید اعلام شده بازگشایی می شوند. با اعلام امکان بازگشایی، سالن داران به سرعت به تقلا افتادند تا شرایط جدید را مهیا کنند. بسیاری از این سالن ها از اوایل سال میلادی جاری کارکنان خود را مرخص کرده بودند و همچنین انتخاب های گسترده ای نیز برای فیلم هایی که می توانند نمایش دهند در اختیار نداشتند.

براساس آنچه مقامات چینی اعلام کرده اند ویروس کرونا در این کشور به خوبی کنترل شده و مدتی است که اغلب بخش های کشور در دسته مناطق کم خطر طبقه بندی می شوند. با این حال روز دوشنبه تعیین شد که بازگشایی سالن های سینما فرایندی تدریجی خواهد بود. بزرگترین سالن زنجیره ای تحت عنوان واندا فیلم به خبرگزاری هالیوود ریپورتر گفته تنها 43 سالن از 600 مجموعه سینمایی تحت کنترلش را در روز دوشنبه گشوده است.

در حالی که تعدادی از سالن ها در گستره ای وسیع از شانگهای تا سیچوآن بازگشایی شده اند سینماهای پکن پایتخت چین به دلیل درگیری بیشتر این شهر با ویروس کرونا هنوز بسته مانده است.

بررسی آمار بلیت های فروخته شده نشان می دهد کل فروش در روز دوشنبه به رقم 475 هزار دلار رسیده که ناچیز در نظر گرفته می شود. پرفروش ترین فیلم روز بازگشایی اولین خداحافظی به کارگردانی لینا وانگ بوده که یک محصول داخلی است و 186 هزار دلار فروش داشته. این اثر سینمایی پیش از این در جشنواره برلین مورد توجه قرار گرفته بود.

تقریبا اغلب آثار دیگری که روز دوشنبه در دومین بازار بزرگ سینمای جهان اکران شدند نوعی اکران مجدد به حساب می آمدند. فیلم هایی مثل کوکو (Coco) محصول دیزنی و گوسفندی بدون چوپان (Sheep Without a Shepherd) که محصول چین است با فروش های 175 هزار دلاری و 171 هزار دلاری رتبه های بعد را در گیشه های چین به خود اختصاص دادند.

اداره کنندگان سالن های سینما در چین باید تا سرانجام این هفته به دنبال محصولات جدید و جذاب تری باشند بلکه بتوانند در ادامه هفته مخاطب مردد و بیمناک از کرونا را روانه سالن ها کنند. از جمله این آثار احتمالا شاهد اکران فیلم سینمایی بلادشات (Bloodshot) محصول سونی و دولیتل (Dolittle ) تولیدشده توسط استودیوی یونیورسال خواهیم بود که جمعه این هفته اکران خود را در چین آغاز می کنند و یک هفته بعد فیلم های 1917 محصول شرکت فیلم سازی امبلین پارتنرز و سونیک خارپشت (Sonic the Hedgehog ) ساخته پارامونت می توانند تا حدی تنور اکران را داغ نگه دارند. این آثار قرار بود در ماه فوریه به نمایش درآیند اما شیوع ویروس کرونا مانع پخش شان شد.

به هر حال حتی در شرایطی که چرخه اکران به شکل طبیعی ادامه پیدا کند و مخاطبان گسترده ای تصمیم به حضور در سالن ها بگیرند به دلیل وجود پروتکل های بهداشتی امکان حضور حداکثری را نخواهند داشت و به این ترتیب سالن ها نمی توانند روی درآمدزایی مشابه گذشته حساب کنند. براساس قوانین جدید فقط باید از 30 درصد ظرفیت هر سالن استفاده شود و سالن ها نیز باید در روز تعداد دفعات پخش فیلم را به نصف کاهش دهند. همچنین سالن ها از فروش تنقلات که از منابع درآمد مهم آن ها بوده اساسا منع شده اند.

صنعت سینمای چین در سال 2019 در مجموع درآمدی 9.2 میلیارد دلاری داشت اما امسال تا پیش از بازگشایی سالن ها در روز دوشنبه این درآمد تنها 315 میلیون دلار بوده است؛ موضوعی که عمق تاثیرگذاری ویروس کرونا و بحران صنعت سینما در این کشور و جهان را نشان می دهد.

tour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 3326

به "سالن های سینما در چین پس از شش ماه بازگشایی شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالن های سینما در چین پس از شش ماه بازگشایی شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید